Cursus en Workshop

2 daagse cursus communiceren met dieren.
Ik ben van mening dat iedereen kan leren om telepathisch te communiceren met dieren. Heel vroeger communiceerden wij mensen onderling ook zo, we zijn dit alleen verleerd in de loop der jaren. Sommige mensen hebben dit gelukkig herontdekt en kunnen zo een stem zijn voor de dieren.
Wanneer je dit zelf ook zou willen leren dan is daar nu ook bij mij in Duitsland de gelegenheid voor. (Dit is net over de grens bij Bourtange).
We gaan dan via mediteren, visualisatie en gewoon veel oefenen leren om contact te maken met dieren.
Dit doen we via foto’s, op afstand, maar misschien willen mijn eigen dieren ook wel even met jullie oefenen. Neem zelf wat foto’s van je eigen dieren mee, dan kunnen we daar in ieder geval mee aan de slag.
De groep houd ik bewust wat klein, max. 8 personen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht mogelijk is en we voldoende tijd hebben voor vragen en zoveel mogelijk oefenen.
Waar wordt de cursus gegeven:
Jümberger Strasse 8
26909 Neubörger (Dit is net over de grens bij Bourtange).
Van 10.00 - plm. 17.00 uur.
Kosten: € 245,-
Dit is inclusief koffie, thee, water, uitgebreide lunch (ook vegetarisch), informatie-mapje en certificaat.
Aanbetaling van €45,00 bij boeking. Het restant kan ter plaatse via pin of via de website online betaald worden. (Uiterlijk 2 dagen voor workshop of cursus). Bij ziekte blijft het bedrag tot een volgende cursus staan.
ivm corona virus tijdelijk geen cursussen

(vervolgcursus)
(vervolgcursus)
Cursus of Workshop op locatie.

Ik kan ook bij u op locatie komen om een cursus te geven.
Voorwaarden:
Minimaal 6 aanmeldingen en maximum 10

Dus ben je een mens met een groot hart voor dieren die graag wil horen wat zijn dieren hem te vertellen hebben, meldt je dan snel aan.  Het wordt echt geweldig!

Workshops volgen later….